Tomb Raider: Underworld

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwe trailer Tomb Raider showt Lara Croft en tijgerprint

Bij Lara Croft denken de meesten maar aan drie dingen: Tomb Raider, avontuur en hele grote... tijgers. Tijgers? Ja, want daar zit de volgende trailer van het nieuwe Tomb Raider: Underworld vol mee.

In Tomb Raider: Underworld gaat Lara opnieuw op avontuur om haar verdwenen moeder te vinden. Ze komt over de hele wereld, en natuurlijk vooral op plaatsen waar de meeste levende wezens haar niet zo vriendelijk verwelkomen. Alex testte de game al in Leipzig. Lees hier wat onze Lara Croft-kenner er op te zeggen had.

Ram op de play-button hieronder om de nieuwe tijgerprints te bewonderen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?