Sonic and The Black Knight

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Nieuwe trailer Sonic and the Black Knight

Sonic and the Black Knight is al een hele poos geleden aangekondigd door SEGA. Nu is er een nieuwe Japanse trailer van de game. In deze trailer kun je zien wat we kunnen verwachten van deze nieuwe Sonic- game. Je kunt onder andere zien dat de blauwe egel zijn vijanden bevecht met een nieuw wapen.

In Sonic and the Black Knight zal Sonic zich bevinden in de middeleeuwse wereld. Naast Sonic zullen er ook andere personages speelbaar zijn zoals Shadow en Knuckles. De multiplayermodus zal ook weer aanwezig zijn. Je zult het maximaal tegen drie anderen kunnen opnemen. Het zal nog wel even gaan duren voordat dat mogelijk is, want de game zal pas rond de lente gaan verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?