Check al onze gamescom content hier!
Call of Duty: Modern Warfare 2
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • RELEASEDATUM 10 november 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe trailer Modern Warfare 2

De verwachtingen voor Modern Warfare 2 liggen hoog. Zoals iedereen wel zal weten is deze in ontwikkeling bij Infinity Ward. Deze ontwikkelaar bracht al eerder het geweldige Call of Duty 4 : Modern Warfare, een game die praktisch het hele first person shooter genre opnieuw op de kaart zette.

Er is nu een nieuwe trailer verschenen, die een kleine indruk geeft van Modern Warfare 2. Zo zul je zien dat de singleplayer weer episch zal worden en ongetwijfeld breien de jongens van Infinity Ward er weer een dijk van een multiplayer aan. Bekijk de trailer hieronder en oordeel zelf.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?