Kingdom Hearts III

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 29 januari 2019
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Nieuwe trailer Kingdom Hearts III Re:Mind DLC verschijnt volgende week

De nieuwe trailer van de Kingdom Hearts III Re:Mind DLC verschijnt volgende week. Dit maakte Square Enix onlangs bekend.

Re:Mind is de eerste grote betaalde DLC voor Kingdom Hearts III. Deze DLC brengt nieuwe personages, nieuwe vijanden en een geheel nieuw einde naar de game. In juni hebben we al een trailer mogen aanschouwen waarin een tipje van de sluier over deze DLC werd opgelicht. Er werd toen ook bekendgemaakt dat deze DLC in de winter verschijnt. Onlangs maakte ontwikkelaar Square Enix via Twitter bekend dat we volgende week een nieuwe trailer van de DLC kunnen zien. Wellicht zien we dan nog meer nieuwe dingen die naar de game komen.

Kingdom Hearts III is momenteel te spelen op de PlayStation 4 en Xbox One. De Re:Mind DLC verschijnt deze winter en op 9 september kunnen we de nieuwe trailer verwachten.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?