Nieuwe trailer Kingdom Hearts III Re:Mind DLC verschijnt volgende week

Geplaatst: 3 september 2019 16:24
Aangepast: 3 september 2019 16:26

De nieuwe trailer van de Kingdom Hearts III Re:Mind DLC verschijnt volgende week. Dit maakte Square Enix onlangs bekend.

Re:Mind is de eerste grote betaalde DLC voor Kingdom Hearts III. Deze DLC brengt nieuwe personages, nieuwe vijanden en een geheel nieuw einde naar de game. In juni hebben we al een trailer mogen aanschouwen waarin een tipje van de sluier over deze DLC werd opgelicht. Er werd toen ook bekendgemaakt dat deze DLC in de winter verschijnt. Onlangs maakte ontwikkelaar Square Enix via Twitter bekend dat we volgende week een nieuwe trailer van de DLC kunnen zien. Wellicht zien we dan nog meer nieuwe dingen die naar de game komen.

Kingdom Hearts III is momenteel te spelen op de PlayStation 4 en Xbox One. De Re:Mind DLC verschijnt deze winter en op 9 september kunnen we de nieuwe trailer verwachten.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts III

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 januari 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord