Nieuwe trailer Just Cause 2

Just Cause 2, een nieuwe game van Eidos en Avalanche Studios, geeft je ontzettend veel vrijheid. De game geeft zelfs meer vrijheid dan het eerste deel gaf.

Het is nu ook mogelijk om op daken te klimmen met Rico's nieuwe grappling hook. Om alvast even een voorproefje te tonen, heeft Avalanche Studios daar een trailer van online gezet. Check de trailer hier.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?