The Godfather 2

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 9 april 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Nieuwe trailer Godfather II verschenen

Het is nog even wachten op de nieuwe Godfather, die uit zal komen op 26 februari voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Vandaag kun je wel alvast de trailer van de game hieronder bekijken.

The Godfather II zal zich afspelen in de jaren '50. Michael Corleone heeft jou aangewezen om de maffiapraktijken uit te bouwen in de steden Havana, Miami en New York.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?