Check al onze gamescom content hier!

Nieuwe Total War game op de E3

Ontwikkelaar Creative Assembly heeft bevestigd dat ze het nieuwe deel uit de
Total War serie op de E3 aankondigen.

Let's just say that the new PC-only game eschews the gunpowder weaponry of recent Total War titles and gets back to basics.

Het lijkt er dus op dat geweren en kannonen geschiedenis is, en we terug gaan naar het zwaaien met zwaarden en gooien met speren.

Verder is er nog niks bekend over de nieuwe Total War game, maar dat zullen we horen in de week van 14 juni. Wanneer de E3 plaats vind in LA.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?