Tomb Raider
  • ONTWIKKELAAR Crystal Dynamics
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 maart 2013
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe Tomb Raider is goud

De nieuwe Tomb Raider van uitgever Square Enix en ontwikkelaar Crystal Dynamics is goud. Dat heeft Darrell Gallagher, de grote baas bij de ontwikkelaar, laten weten.

Tomb Raider werd eind 2010 aangekondigd en heeft een complete reboot gekregen. We maken Lara Croft mee in haar jonge jaren, wanneer ze moet zien te overleven op een eiland. De ontwikkelaar had met Tomb Raider Legends ook al de serie proberen te resetten, maar dat was niet naar wens gelukt.

Naast een spannend avontuur hebben ze in deze reboot van Tomb Raider ook een multiplayer toegevoegd. Tomb Raider staat gepland op 5 maart van dit jaar voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?