Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe Title Update Max Payne 3 lost multiplayerproblemen op

Uitgever en ontwikkelaar Rockstar Games heeft een nieuwe Title Update uitgebracht voor Max Payne 3. Dit lieten ze op hun website weten.

De Title Update is te downloaden voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360. Hieronder kan je een lijstje vinden met de dingen die zijn aangepast. Deze hebben allemaal betrekking op de multiplayer van de game.

- The Kill screen now shows what weapon and burst the enemy used to kill you.
- Fixed an issue where players would occasionally get stuck in cover.
- Fixed an issue where players would occasionally appear invisible.
- Fixed an issue where game modes could appear to be over 100% full.
- Fixed an issue where occasionally a Loadout slot could overwrite another Loadout slot at the start of a round of Gang Wars.
- Fixed an issue where a party would have trouble loading into a new game after a party member had left.

Max Payne 3 is verkrijgbaar voor de Xbox 360, pc en de PlayStation 3. In het achtergrondartikel van Peter kom je meer te weten over de multiplayer van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?