Nieuwe titels voor Platinum-reeks

Killzone 2, Motorstorm: Pacific Rift, Resistance 2 en Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots zijn de vier nieuwe titels die Sony aan de Platinum-reeks heeft toegevoegd. Eigenlijk was Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots al eerder toegevoegd aan de reeks, maar door de introductie van de PS3 Slim wil Sony deze geweldige game toch nog extra in het zonnetje zetten.

Wil je weten wat wij van Killzone 2 vinden? Lees dan hier Daniëls review.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?