Nieuwe titel voor Wii Balance Board aangekondigd

Geplaatst: 13 januari 2009 01:25
Aangepast: 7 augustus 2018 11:09

Konami en Hudson Soft hebben bekendgemaakt te werken aan een nieuwe game die de functionaliteiten van het Wii Balance Board gaat ondersteunen. Marbles! Balance Challenge, dat eerder onder de naam Kororinpa 2 door het leven ging, zal op 30 april in Europa verschijnen.

In de game bestuur je een mier genaamd Anthony en zul je met behulp van het Wii Balance Board verschillende levels moeten voltooien. Hoewel nog niet precies bekend is hoe de gameplay in elkaar steekt, zal het de bedoeling zijn een bal door tenminste honderd levels te rollen, waardoor het idee al snel uitgaat naar een Super Monkey Ball-kloon.

Naast deze 100 unieke Wii Balance Board levels zal de game nog eens 200 levels bevatten die met de Wiimote gespeeld kunnen worden. De uiteindelijke bedoeling van Marbles! Balance Challenge is om zaden van de mythische Gouden Zonnebloem te vinden en jouw mierenkolonie te redden. Daarbij zal het uiterlijk van de levels variëren van een huis tot besneeuwde bergen tot een heus ruimtestation.

Naast een uitgebreide singleplayer-modus is het ook mogelijk om met vier spelers tegen elkaar te racen naar de finish en kun je zelfs je eigen levels ontwerpen die je via WiiConnect24 met andere gamers kunt delen.

Uiteraard zal Marbles! Balance Challenge vanaf 30 april ook bij Gameliner verkrijgbaar zijn.

Lees meer