Nieuwe Thief-game bevestigd

Er gaan op het moment allerlei geruchten rond over een nieuwe Thief-game. Deze geruchten waren echter nog niet bevestigd door Eidos, maar vandaag heeft de uitgever officieel aangekondigd dat ze bezig zijn met Thief 4.

Er is verder helaas nog niks bekendgemaakt over de game, zelfs niet voor welke platformen de game zal verschijnen of wanneer de game ongeveer zal uitkomen. Eidos melde overigens ook dat we tijdens de E3 geen gameplay beelden van de game hoeven te verwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?