AO Tennis 2
  • ONTWIKKELAAR Big Ant Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 januari 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe tennis game AO Tennis 2 onthuld

Tennisfans kunnen binnenkort weer virtueel op de tennisbaan staan. Uitgever Bigben en ontwikkelaar Big Ant Studios hebben namelijk AO Tennis 2 onthuld.

Met de onthulling van AO Tennis 2 is er ook een trailer verschenen. In de trailer worden een aantal bekende tennissers zoals Rafael Nadal getoond en wordt er uiteraard volop getennist. De game komt met een nieuwe carrière-modus waarin spelers via verschillende wedstrijden toegang tot de Australian Open moeten verdienen. Alle locaties van het evenement zijn toegevoegd aan de game en spelers hebben direct toegang tot alle banen en karakters die sinds 2018 zijn gemaakt en gedeeld in AO Tennis.

AO Tennis 2 verschijnt op 9 januari 2020 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Bigben Interactive

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?