Nieuwe teaser voor Mass Effect 2

Eind januari 2010 kunnen we Mass Effect 2 verwachten en natuurlijk begint de marketingmachine harder te draaien naar de releasedatum toe. Vandaag kunnen we dan ook genieten van een nieuwe teaser video.

Mass Effect 2 verschijnt voor zowel Xbox 360 als de PC.

Voordat je aan deel twee begint, is het aan te raden om ook deel één te hebben gespeeld. Bij Gameliner kan je het eerste deel nu voor een kleine prijs aanschaffen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?