Caliber

  • Ontwikkelaar 1C Company
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nieuwe tactische game Caliber onderweg naar gamescom 2019

Goed nieuws voor gamers die warm worden van tactische games. Ontwikkelaars Wargaming en 1C Game Studios werken samen aan een nieuwe actie game, getiteld: Caliber. De game wordt tijdens gamescom 2019 gedemonstreerd aan het publiek.

Wargaming, de ontwikkelaar van de online multiplayer-game Word of Tanks, werkt samen met 1C Game Studios aan een third person action-game: Caliber. In de game staat samenwerking, coördinatie en tactiek centraal. De game draait om het voltooien van gevaarlijke missies, waarin je het opneemt tegen AI-vijaden. Tijdens de missies bespeel je een van de vier beschikbare roles. Wie vooral wil schieten kan aan de slag met de Assault of Sniper-role. Wie liever een assisterende role wil innemen, mag kiezen tussen de Medic en Support-role. Daarnaast mogen spelers ook kiezen tot welke nationale speciale eenheid zij willen behoren: de Poolse GROM, de Amerikaanse Navy SEALs of de Duitse Kommando Spezialkräfte. Naast het spelen van missies is er ook een online-modus, waarin spelers elkaar mogen afknallen. Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe game:

Tijdens gamescom 2019, dat plaatsvindt tussen 20 en 24 augustus in Duitsland, wordt Caliber voor het eerst gedemonstreerd aan de Europese gamers.

BRON Wargaming

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?