Nieuwe System Shock komt steeds dichterbij

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De ontwikkelaar Irrational Games, voorheen bekend als 2K Boston heeft zojuist een teaser website gestart. Je kunt de teaser website hier bekijken.

Op de website is nog niet veel te zien, enkel een grijze stip in een zwarte ruimte. Het project waar de studio op dit moment mee aan de slag is heeft de werknaam Project Icarus meegekregen.

11 augustus deze zomer organiseert het event een event waar ze een nieuw project zullen aankondigen. Het aparte is dat de gamescom in Keulen net een aantal dagen later plaatsvindt.

Eerder gingen de geruchten dat het zou gaan om een nieuwe BioShock, maar nu blijken de aanwijzingen toch meer in de richting van een nieuwe System Shock te wijzen. De game verscheen voor het laatst in 1999 en was een heuse first-person shooter voor die tijd.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer