Nieuwe System Shock komt steeds dichterbij

De ontwikkelaar Irrational Games, voorheen bekend als 2K Boston heeft zojuist een teaser website gestart. Je kunt de teaser website hier bekijken.

Op de website is nog niet veel te zien, enkel een grijze stip in een zwarte ruimte. Het project waar de studio op dit moment mee aan de slag is heeft de werknaam Project Icarus meegekregen.

11 augustus deze zomer organiseert het event een event waar ze een nieuw project zullen aankondigen. Het aparte is dat de gamescom in Keulen net een aantal dagen later plaatsvindt.

Eerder gingen de geruchten dat het zou gaan om een nieuwe BioShock, maar nu blijken de aanwijzingen toch meer in de richting van een nieuwe System Shock te wijzen. De game verscheen voor het laatst in 1999 en was een heuse first-person shooter voor die tijd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?