Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe Super Smash Bros. stream aangekondigd

Er is een nieuwe stream aangekondigd voor Super Smash Bros. Ultimate met ontwikkelaar Masahiro Sakurai. Dat maakte Nintendo vandaag bekend via hun officiële kanalen.

De stream van ongeveer 35 minuten is op donderdag 16 januari en start om drie uur 's middags. Tijdens de stream gaat Masahiro Sakurai de vijfde en laatste dlc fighter van de pack onthullen en vertelt hij hoe je met dit nieuwe personage kan spelen. Wie het vijfde personage gaat worden is helaas nog niet bekend, de laatste fighter die aan de game werd toegevoegd was Terry Bogard van Fatal Fury. De geruchten zijn wild met mogelijkheden als the Soldier van Call of Duty tot Dante uit de Devil May Cry franchise. Om er echt achter te komen wie de vijfde fighter gaat worden moeten wij helaas wachten tot donderdag. Je kan de stream hieronder bekijken.

Super Smash Bros. Ultimate is nu uit op de Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?