Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered

  • Ontwikkelaar Vicarious Visions
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Nieuwe sterren in Pro Skater Remaster games

Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 worden geremasterd. Nu is ook bekend geworden dat er nieuwe sterren toegevoegd worden aan deze twee remasters.

Deze skaters zijn Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O’Neill, Riley Hawk en Tyshawn Jones. Sommige van deze pro's verschenen al in de originele games, maar dit is de eerste keer dat zelf ook op het board gaan staan en dat je ze dus kunt besturen. Ook maakt Activision bekend dat deze skaters natuurlijk hun eigen moves en tricks meekrijgen. Deze moves en tricks zullen natuurlijk te zien zijn in full HD.

Tony Hawks Pro Skater gameplaybeelden

De games zijn nu te pre-orderen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt uit op 4 september, maar als je de digitale versie pre-ordert krijg je vanaf 14 augustus toegang tot de Warehouse-demo.

BRON Activison

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?