Nieuwe stemmen voor Sonic en Tails

De stemmen van Sonic en Tails zullen vanaf nu door andere voice actors worden ingesproken. SEGA heeft namelijk besloten dat Roger Craig Smith voortaan de stem van Sonic zal gaan inspreken. Geheel onbekend is Roger natuurlijk niet, want hij deed eerder al de stemmen van Chris Redfield uit Resident Evil 5, Ezio uit Assassin's Creed 2 en Siegfried uit Soul Calibur IV.

Tails zal daarentegen worden ingesproken door Kate Higgins. Ook zij is niet geheel onbekend. De stem van Kate kwam namelijk al eerder langs in Valkyria Chronicles als Cordelia gi Randgriz, Martha Lipponen en Freesia York. Daarnaast kwam haar stem ook al voor in MadWorld als Naomi/RinRin.

Hun stemmen zullen echter nog niet te horen zijn in de nieuwe aankomende game Sonic Colours.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?