Nieuwe State of Play focust op Gran Turismo 7

Geplaatst:

Er staat weer een nieuwe State of Play-uitzending van PlayStation op ons te wachten. De eerste dergelijke presentatie van het jaar staat in het teken van Gran Turismo 7.

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste State of Play. Die vond in oktober van vorig jaar plaats. Destijds stonden er een hoop games van derde partijen in de spotlight. Ditmaal hoef je echter niet op een gevarieerd menu te rekenen. In de nieuwste uitzending ligt de focus namelijk enkel op het langverwachte Gran Turismo 7. We kregen vorige week nog een nieuwe trailer van Gran Turismo 7 te zien. Die was echter slechts ongeveer veertig seconden in lengte. In de nieuwe State of Play-uitzending kunnen we gelukkig op iets meer beelden rekenen. De presentatie bevat meer dan dertig minuten aan gameplaydetails en beelden van de PlayStation 5-versie van de game.

onbekend

De PlayStation State of Play-uitzending wordt uitgezonden op woensdag 2 februari om 23:00 uur 's avonds. Ga jij opblijven om de presentatie te bekijken, of duik je lekker op tijd je bed in? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo 7

Series

Gran Turismo

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, VR, PlayStation 5

Releasewindow

4 maart 2022

Ontwikkelaar

Polyphony D.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord