Nieuwe Starter Pack voor PlayStation 3

Sony zal zijn nieuwe Starter Pack voor de PlayStation 3 binnenkort gaan uitbrengen. Dit vertelde James Armstrong, Vice-President bij Sony Computer Entertainment Europe.

Het nieuwe pack zal de PlayStation 3, twee Sixaxis controllers en de twee topgames Ratchet & Clank: Tools of Destruction en Uncharted: Drake's Fortune. Wil je weten wanneer de officiële datum is? Blijf Gameliner checken voor meer informatie.

ontbrekende afbeelding

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?