Nieuwe Starship Troopers game aangekondigd

Er is een nieuwe Starship Troopers game aangekondigd. Dat maakte de uitgever van de game, Slitherine Games onlangs bekend middels een trailer op YouTube.

De eerste Starship Troopers game kwam in 2005 uit op de pc, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1997. De game kreeg toen gemengde reviews. Nu bijna vijftien jaar na de release van de eerste game is Starship Troopers: Terran Command aangekondigd. De game wordt uitgegeven door Slitherine Games en Sony Pictures. De ontwikkeling wordt gedaan door The Aristocats. Je kan de volledige trailer van Starship Troopers: Terran Command hieronder bekijken.

Starship Troopers: Terran Command komt naar verwachting volgend jaar uit op de pc.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?