Nieuwe Sonic 4: Episode 1 details bekend

In de laatste uitgave van Game Informer staat een hoop nieuwe informatie over Sonic 4: Episode 1. Naast een paar nieuwe screenshots en een interview met Takashi Iizuka is er vanuit deze informatie een hoop informatie gehaald die belangrijk zou zijn voor de hardcore 2D Sonic fans. Zo lijkt het er bijvoorbeeld op dat het dus echt geen 3D graphics bevat maar eerder CG pre-renders. Hieronder het hele lijstje met de Sonic 4 details.

- Episode 1 is a prologue to the main story
- Tails and Knuckles are teased to return in Episode 2
- Moves include: Spin Dash, Rolling Attack, Homing Attack and a fourth mystery one
- Classic special stages will be returning
- The graphics aren't 3D, but CG pre-renders
- If you don't get all the Chaos Emeralds, you'll receive a classic "Try Again" ending. Getting all the emeralds results in a cliffhanger tease for Episode 2

Zoals we eerder al vermoedden is dit inderdaad een eerste deel van een reeks nieuwe Sonic games die te downloaden zullen zijn via digitale distributie zoals Xbox Live, PlayStation Network en een nog onbekend platform.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?