Nieuwe' songs voor SingStar

Morgen zal het mogelijk zijn je SingStar-tracklist bij te werken met een aantal nieuwe songs. Helaas zijn de liedjes niet zo nieuw meer, ze zaten namelijk al in de vorige SingStar-delen.

Dat mag de pret echter niet drukken natuurlijk. Voor €1,49 per stuk zul je de sterren van de hemel kunnen zingen met de volgende tracks:

-

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?