Stoked

  • Ontwikkelaar Destineer Studios
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Nieuwe snowboardgame voor Xbox 360

Stoked is een nieuwe snowboardgame exclusief voor de Xbox 360 waar het draait om realisme bij het afdalen en het maken van stunts met je snowboard. Ontwikkelaar Destineer probeert de game dan ook zo realistisch mogelijk te maken met hoge resolutie texturen en volop details. Zo werken er veel sponsors (onder andere Billabong, Quicksilver, Salomon, Volcom en Vans) mee aan deze game om de ervaring zo levensecht te maken.

In de trailer kan je hiervan al een resultaat zien. Stoked verschijnt aankomende winter.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?