Nieuwe SingStar onthuld

Goed nieuws voor de SingStar-fans. Sony heeft vandaag een nieuwe SingStar onthuld voor PlayStation 2 en PlayStation 3. Naast ABBA en Queen krijgt de band Take That nu ook zijn eigen SingStar. Wanneer deze game verschijnt is echter nog onbekend.

Van de zomer verschijnt er overigens al wel een songpack van de band. De pack zal vijf nummers bevatten en te downloaden zijn via de SingStore. Laten we hopen dat de game zelf ook niet al te lang op zich laat wachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?