Silent Hill: Shattered Memories

  • Ontwikkelaar Climax
  • Eerste releasedatum 26 februari 2010
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo Wii, PlayStation Vita
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score

Nieuwe Silent Hill grijpt terug naar het origineel

Konami heeft bevestigd dat er een nieuwe Silent Hill game in ontwikkeling is. De game krijgt de titel 'Silent Hill: Shattered Memories', is een soort remake van het eerste deel uit de franchise en komt voor de PlayStation 2, PSP en Nintendo Wii. Shattered Memories wordt ontwikkeld door Climax, de ontwikkelaar die ook verantwoordelijk is voor het goed ontvangen Silent Hill: Origins.

Shattered Memories is, zoals gezegd, een game die gebaseerd is op het eerste deel uit de serie. Het verhaal is dan ook hetzelfde en draait om ene Harry Mason. In de zoektocht naar zijn dochter Cheryl komt hij in conflict met verschillende demonen van de onderwereld in het kleine stadje Silent Hill.

Harry heeft in de nieuwe game de beschikking over een zaklamp, het enige licht dat hem vergezeld tijdens zijn avontuurlijke reis. Om het ook allemaal een beetje modern te houden heb je nog een mobieltje met GPS bij je. Shattered Memories is gepland om deze herfst uit te komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?