Nieuwe service in Amerika: PlayStation Protection Plan

Het lijkt alsof Sony flink bezig is haar gebruikers te verwennen. Eerst de 3D-update voor het spelen van spellen in 3D en nu weer een nieuwe service: het PlayStation Protection Plan.

Deze service houdt in, dat je na het verlopen van de gebruikelijke garantie van 1 jaar van je PlayStation 3, PSP of PSP Go nu tegen een bepaalde prijs verlengd kan worden voor 12 of 24 maanden, afhankelijk van de prijs die je hebt bètaald voor deze service. De prijzentabel voor deze service staat op de website van Sony.

Je kunt deze service aanvragen door naar het nummer 1-866-716-7669 te bellen (LET OP: deze service is voorlopig alleen nog maar beschikbaar in Amerika!) en een aanvraag te plaatsen bij een van de Customer Service-medewerkers van Sony. Bellen kan alleen op bepaalde tijdstippen, ook deze staan aangegeven op de site van Sony.

Deze service zal je dan toegang geven tot directe hulp van PlayStation Support specialisten en door Sony gekwalificeerde reparatie onderdelen voor jouw PS3 of PSP. Zoals aangegeven zal in het geval van reparatie, jouw console altijd gerepareerd worden, door Sony's eigen personeel.

Het is nu nog wachten op het moment dat deze service ook naar Europa zal komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?