Nieuwe Samurai Shodown komt naar consoles

Geplaatst:
Aangepast: 25 maart 2019 18:13

Uitgever Athlon Games en ontwikkelaar SNK hebben aangekondigd dat er een nieuwe Samurai Shodown naar de consoles komt. Na tien jaar wordt de klassieke serie gereboot met zestien samoerai waaronder drie nieuwe.

De game speelt zich af tijdens de gebeurtenissen tussen Samurai Shodown V en het origineel. Neem met Haohmaru, Ukyo, Genjuro en Galford het op tegen de vijanden met je katana of een vergelijkbaar wapen. De dood is altijd dichtbij als je je tegenstander probeert te overmeesteren. De geweldige vechtmechanieken zoals Rage Gauge, Rage Explosion en Sword Clash, waar de serie om bekend staat, zijn weer terug. Daarnaast krijgt ieder personage een Super Special Move die je maar één keer kan gebruiken en komt er een Titled Dojo Modus.

Gelukkigen kunnen de game zelf proberen tijdens het PAX East 2019 in het Boston Convention Center van 28 mei tot 31 mei. Samourai Shodown komt in juni naar de PlayStation 4 en de Xbox One. De versie voor de Nintendo Switch komt in het vierde kwartaal gevolgd door de pc.

Bron: Gematsu
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Samurai Shodown

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 juni 2019

Ontwikkelaar

SNK PlayMore

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord