Nieuwe route voor Pokéwalker

Met Pokèmon HeartGold en SoulSilver lanceert Nintendo weer twee nieuwe Pokèmon games. Deze pokèmon games bevatten echter en leuk extraatje, namelijk de Pokèwalker. Hiermee kunnen gamers Watts verzamelen door elke dag een stukje te wandelen. Met deze Watts kun je nieuwe routes vrijspelen.

Nintendo helpt ook een handje mee. Tot en met 5 mei kun je namelijk de exclusieve route Yellow Forest Path downloaden. Via deze route zul je echter alleen maar Pikachu's tegenkomen. Via deze route kun je ook een speciale Pikachu tegenkomen die de HM's Fly en Surf kan. Meer info over het downloaden van de route Yellow Forest Path kun je op deze site vinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?