Red Dead Redemption 2

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Nieuwe rol beschikbaar in Red Dead Online

Rockstar Games heeft een nieuwe rol aangekondigd voor in Red Dead Online. De update met de Naturalist-specialistatie brengt onder andere nieuwe missies, gameplay, in-game cosmetische opties en de komst van 'Legendary Animals'.

Eind vorig jaar kwam de update uit voor Red Dead Online, waarbij drie rollen werden geïntroduceerd die spelers kunnen aannemen: Bounty Hunter, Collector of Trader. Later werd daar de rol van Moonshiner aan toegevoegd. De nieuwe update voor Red Dead Online brengt de rol van Naturalist naar de game. Met deze nieuwe specialisatie kan je samenwerken met natuurbeschermer Harriet Davenport om de natuur te behouden. Daarbij heeft deze rol als doel om dieren op te sporen, te jagen en te bestuderen. Naast de 'Legendary Animals' in de update, zijn er rolspecifieke missies, items en vaardigheden voor de Naturalist beschikbaar. Het kost trouwens wel goudstaven om een rol op je te nemen, als je niet de moeite wil nemen om die kosten te omzeilen. De nieuwe update voor Red Dead Online brengt nog veel meer met zich mee, dus de in-game protesten van spelers dat er te weinig updates zijn, kunnen nu voorlopig gestaakt worden.

De rol van Naturalist is al vanaf nu beschikbaar in Red Dead Online. Tot en met 3 augustus kunnen beginnende Naturalist-spelers dubbel verdienen met 'Tier 3 Legendary Animal Samples' en 'Whole Carcass Sales'. Ook krijg je meer verdiensten met het halen van doelen van deze nieuwe specialisatie.

BRON Rockstar Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?