Nieuwe Rockstar-bundels voor de PSP op komst

Nog niet zo lang geleden konden PSP-gamers die nog geen GTA-game voor hun PSP hadden een bundel van Rockstar Games kopen met daarin Grand Theft Auto: Vice City Stories en Grand Theft Auto: Liberty City Stories. Ook bij Gameliner is deze bundel nog steeds verkrijgbaar voor een budgetprijs.

Omdat dit een groot succes was, maakte Rockstar Games vandaag bekend dat ze twee nieuwe bundels gaan uitbrengen, met daarin een van de twee Grand Theft Auto's en Midnight Club 3: DUB Edition.

Beide edities zullen verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van €29,99.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?