Check al onze gamescom content hier!

Nieuwe rockende beelden Guitar Hero: Metallica

Guitar Hero: Metallica wordt de tweede Guitar Hero waarin één specifieke artiest in de spotlights staat. Er zullen vooral veel Metallica nummers zijn, maar ook bands die door Metallica beïnvloedt zijn en bands die Metallica beïnvloedt hebben.

Vandaag zijn er heel wat nieuwe gameplaybeelden verschenen van deze game. Een paar video's komen van de Xbox 360 demo af die sinds kort te downloaden is op Xbox Live.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?