Check hier alle PlayStation State of Play content

Nieuwe Rock Band nummers

Deze week krijgt Rock Band er weer nieuwe nummers bij. MTV en Harmonix hebben namelijk de DLC van deze week vrijgegeven. Deze DLC zal vooral bestaan uit nummers van Talking Heads, maar de DLC bevat ook een aantal nummers van The Jam, Oasis, Avenged Sevenfold en Rage Against the Machine.

Overigens hebben de Xbox 360 bezitters meer geluk dan de PlayStation 3 bezitters. De DLC verschijnt namelijk overmorgen al voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 bezitters moeten wachten tot 3 september.

Avenged Sevenfold - Bat Country
The Jam - A Town Called Malice
The Jam - Going Underground
Oasis - Supersonic (Live)
Rage Against the Machine - Guerilla Radio
Talking Heads - And She Was
Talking Heads - Crosseyed & Painless
Talking Heads - Girlfriend is Better
Talking Heads - Once in a Lifetime
Talking Heads - Take Me to the River
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?