Check hier alle PlayStation State of Play content

Nieuwe Resident Evil film op komst

Op het gebied van het verfilmen van games zijn de Resident Evil films zeer succesvol. Director Paul W.S. Anderson is dan ook weer bezig met een script voor een nieuwe Resident Evil film.

Dit zal alweer de vierde Resident Evil film worden. Of Milla Jovovich wedewrom de rol van Alice Bleek, de hoofdrolspeler in de film, inneemt is nog maar de vraag. Overigens zal deze fiilm waarschijnlijk in 2010 verschijnen onder de naam Resident Evil: Afterlife.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?