Nieuwe Resident Evil content als DLC

Bij de Tokyo Games Show kondigde Capcom aan dat ze met een nieuwe versie van Resident Evil 5 komen. Deze versie kent extra levels.

Veel fans hadden hier bezwaar tegen, aangezien zij de game al hadden aangeschaft en geen zin hadden om de game nog een keer aan te schaffen voor die paar extra levels. Daarom heeft Capcom gevraagd wat de gamer wilt; de nieuwe levels op een schijfje of als DLC. De meerderheid wilde de levels in DLC en zo gaat het dan ook geschieden. De nieuwe content zal in de lente van 2010 beschikbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?