Nieuwe releasedata The Last of Us Part 2 en Ghost of Tsushima

Geplaatst:
Aangepast: 28 april 2020 09:30

De nieuwe releasedata van The Last of Us Part 2 en Ghost of Tsushima zijn bekend. We hoeven niet zo lang meer op deze games te wachten.

Begin deze maand werd bekendgemaakt dat The Last of Us Part 2 opnieuw uitgesteld wordt. Ten tijde van de onthulling van het verdrietige nieuws was er nog geen nieuwe releasedatum bekendgemaakt. Via een blogbericht laat Sony PlayStation nu weten dat de PlayStation Exclusive er op 19 juni aan zit te komen. In hetzelfde blogbericht laat Sony ook weten dat het uitgestelde Ghost of Tsushima ook een nieuwe releasedatum heeft gekregen. Ghost of Tsushima verschijnt een maand later.

The Last of Us Part 2 verschijnt 19 juni voor de PlayStation 4. Ghost of Tsushima komt 17 juli naar de console van Sony.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord