Red Steel 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 maart 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Nieuwe Red Steel 2 informatie in maart

Red Steel was een van de launchgames op de Nintendo Wii. De trailers lieten de mensen veel verwachten, maar er werd slechts weinig bekendgemaakt.

De game verkocht echter goed en daarom gaat Ubisoft het opnieuw proberen met Red Steel 2. De game zal Motion Plus gaan bevatten. Daarnaast zal hij misschien ook dit jaar nog verschijnen. In maart zal het Britse magazine Ngamer meer informatie vrijgeven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?