Nieuwe Red Dead Online zomerupdate komt eraan

Geplaatst: 4 september 2019 22:00
Aangepast: 7 september 2019 14:55

Red Dead Online krijgt deze maand een nieuwe zomerupdate. De update biedt onder andere nieuwe missies, nieuwe Frontier Pursuit-rollen en verbeterde player control.

Nieuwe rollen worden toegevoegd aan de gamemodus Frontier Pursuit. Frontier Pursuit is een gamemodus waarin je een rol aanneemt en probeert te levelen binnen die rol. Hoe verder je levelt hoe meer relevante skills, skins en items je kan verdienen. De drie nieuwe rollen die met deze update komen zijn: de Bounty Hunter, de Trader en de Collector. Iedere rol heeft zijn eigen specialiteit en thematische activiteiten. De Bounty Hunter specialiseert zich in het verslaan, volgen en gevangennemen van mensen. De Trader heeft vooral survival skills en de optie om meer spullen mee te nemen in je kar. Als laatste is de collector specialist in het vinden en vergaren van collectibles.

Met deze update wordt de bestaande content verbeterd. Player control krijgt een flinke boost waarbij bewegingen sneller zijn en de game eerder reageert op input wanneer je in gevecht bent. Tot slot worden er nieuwe dagelijkse uitdagingen toegevoegd, nieuwe rol gerelateerde missies en nieuwe items.

De zomerupdate van Red Dead Online gaat op 10 september live voor Playstation 4 en Xbox One.

Bron: Rockstar Games
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord