Destiny 2
  • ONTWIKKELAAR Bungie
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 september 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X
  • GENRE MMO, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe raids in Destiny 2 net even anders

Hoewel de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 getiteld 'Season of Opulence' pas over drie weken verschijnt, geeft ontwikkelaar Bungie nu al belangrijke informatie cadeau omtrent de nieuwe raids. Deze worden net even anders.

Destiny-spelers mogen zich klaarmaken voor de nieuwe uitbreiding 'Season of Opulence', die op 4 juni verschijnt. Net als gewoonlijk brengt de nieuwe uitbreiding ook nieuwe raids met zich mee, maar deze keer staat er iets bijzonders op het programma. De eerste raid genaamd 'Crown of Sorrow' wordt namelijk zes uur na release van de uitbreiding toegankelijk. In het verleden kregen spelers bij een uitbreiding nog enkele dagen voorbereidingstijd voor de eerste raid. Dat is niet het enige dat bijzonder is, want ook het aanbevolen power level voor de eerste raid wordt 715 punten. Dat is vijftien punten hoger dan het huidige maximum.

Destiny 2 Frosaken

Bungie heeft bekendgemaakt dat er nog meer informatie omtrent de uitbreiding in de pijplijn zit, maar houdt de datum hiervan vooralsnog geheim.

BRON Bungie

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?