Nieuwe raids in Destiny 2 net even anders

Geplaatst:
Aangepast: 14 mei 2019 01:05

Hoewel de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 getiteld 'Season of Opulence' pas over drie weken verschijnt, geeft ontwikkelaar Bungie nu al belangrijke informatie cadeau omtrent de nieuwe raids. Deze worden net even anders.

Destiny-spelers mogen zich klaarmaken voor de nieuwe uitbreiding 'Season of Opulence', die op 4 juni verschijnt. Net als gewoonlijk brengt de nieuwe uitbreiding ook nieuwe raids met zich mee, maar deze keer staat er iets bijzonders op het programma. De eerste raid genaamd 'Crown of Sorrow' wordt namelijk zes uur na release van de uitbreiding toegankelijk. In het verleden kregen spelers bij een uitbreiding nog enkele dagen voorbereidingstijd voor de eerste raid. Dat is niet het enige dat bijzonder is, want ook het aanbevolen power level voor de eerste raid wordt 715 punten. Dat is vijftien punten hoger dan het huidige maximum.

onbekend

Bungie heeft bekendgemaakt dat er nog meer informatie omtrent de uitbreiding in de pijplijn zit, maar houdt de datum hiervan vooralsnog geheim.

Bron: Bungie

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 september 2017

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord