RAGE

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe Rage trailer

ID Software heeft afgelopen dagen op QuakeCon een nieuwe trailer van Rage laten zien. Rage speelt zich af op aarde, nadat deze door een komeet is geraakt. In de gigantische puinhoop zal je moeten proberen te overleven in een soort Mad Max-achtige wereld. Hierin zal je op verkenning gaan te voet, maar wordt er ook met buggy's gereden.

De game gaat uitkomen op pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Op dit moment wordt al wel door John Carmack naar buiten gebracht dat de Xbox 360 versie er minder goed zal uitzien, omdat de game op twee DVD's moeten worden gecomprimeerd aangezien drie DVD's te duur wordt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?