Nieuwe Rabbids Go Home trailer

Een tijdje terug had Ubisoft aangekondigd dat de bekende konijnen uit Rayman Raving Rabbids hun eigen game gaan krijgen. Het wordt een Nintendo Wii-game met de naam Rabbids Go Home.

In de game denken de Rabbids dat de maan hun thuis is. Ze bouwen daarom een grote toren van rotzooi naar de maan toe. Aan jou de taak om deze berg rotzooi bij elkaar te krijgen.

Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?