Nieuwe public test aangekondigd voor Grounded

Geplaatst: 23 oktober 2020 16:15

Obsidian heeft een nieuwe public test aangekondigd voor hun nieuwe survival-game Grounded. Vanaf 26 oktober kunnen spelers op alle platformen nieuwe content van de game uitproberen.

De nieuwe public test werd door de ontwikkelaar aangekondigd op Twitter. In september vond er ook al een public test plaats, maar die was alleen beschikbaar op Steam. Bij de nieuwe public test kunnen ook Xbox One-gebruikers de content uitproberen. Een public test gebeurt op een aparte server die ontwikkelaars gebruiken om nieuwe content onder gebruikers te testen, voordat die aan de game wordt toegevoegd. Wat voor content voor de test is toegevoegd is nog niet bekend, maar volgens Obisidian is het de 'grootste update' tot nu toe. De tweet is hieronder te bekijken.

Grounded komt 10 november uit op de Xbox One, pc en Xbox Series X/S. Lees hier Bram's preview over deze survival-game.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord