Nieuwe PSP wellicht met touchscreen

De geruchten over een nieuwe PSP gaan al maanden over en weer, en nu is er door een anonieme bron weer iets meer bekend geworden. Eerder werd al bekend dat volgens iemand, die zegt dat hij niet Dave Perry is (Perry is degene die de geruchtenstroom een tijd geleden aan het lopen heeft gebracht), de PSP 2 wordt uitgerust met twee analoge sticks. Daarnaast krijgt de handheld, net als de Nintendo DS, een touchscreen.

Nieuwe details gaan meer in op de plaatsing van de verschillende onderdelen op de PSP 2. Onder het touchscreen zitten een aantal controls waaronder buttons, een D-Pad en de twee analoge sticks. Alle geruchten zijn echt nog maar geruchten en niet door Sony bevestigd, maar als dit alles waar is dan wacht ons een mooie opvolger van de PSP. De PSP 2 zou rond kerst te koop moeten zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?