Nieuwe PSP firmware binnenkort

Dankzij de internetverbinding van de PSP en PlayStation 3 kan Sony makkelijk firmware updates geven aan bezitters van deze apparaten. binnenkort komt er voor de PSP weer een update uit die de stabiliteit gaat verbeteren.

De nieuwste update, genaamd 5.03 verbeterd vooral stabiliteit en andere software. Verdere informatie is nog niet bekend en ook een releasedatum laat van zich afweten. Blijf Gameliner bezoeken voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?