Nieuwe PSP bundels voor Japan

Vandaag werd bekend dat Japan binnenkort zal kunnen genieten van vijf nieuwe PSP-3000 bundels. Vier daarvan zijn welbekende Value Packs, met daarin de PSP zelf en verschillende accessoires, voor een prijs van ¥19,800 (219,50 USD).

In de andere bundel zit het spel Monster Hunter Portable 2nd G, in de plaats van de vele accessoires. Deze bundel zal voor een prijs van ¥18,500 (205,00 USD) te koop worden gesteld. Er is ook een keuze tussen kleuren, want de PSP bundels kennen vier verschillende kleuren: zwart, wit, rood en blauw. Het is nog niet bekend of deze bundels ook de Europese landsgrenzen zullen bereiken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?