Nieuwe Prince of Persia-game krijgt CE

Ubisoft heeft een trailer vrijgegeven van Prince of Persia: The Forgotten Sands, en laat daarin niet alleen gameplay beelden zien, maar onthult in de trailer ook een Collector Edition voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 van de game voor Europa.

De Collector Edition zal naast extra in-game bonus content, zoals de Survival Mode samen met de Sand Wraith Malik karakter skins ook een XBLA en PSN-code en pc-versie kopie krijgen van The Sands of Time.

Hoeveel de Collector Edition van Prince of Persia moet gaan opbrengen is nog niet bekend, maar mochten we meer informatie hebben dan horen jullie het meteen.

Prince of Persia: The Forgotten Sands verschijnt op 28 mei van dit jaar voor de Nintendo DS, Nintendo Wii, pc, PlayStation 3, PSP en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?