Check al onze gamescom content hier!

Nieuwe Pokémongames krijgen stappenteller

Een tijdje terug werd door Nintendo bekendgemaakt dat de GBA-games Pokémon Gold en Pokémon Silver een remake krijgen. Deze remakes gaan Heart Gold en Soul Silver heten en zullen alleen voor de Nintendo DS verschijnen.

Vandaag is bekendgemaakt dat het spel naast de game ook een stappenteller gaat bevatten. Het is mogelijk om één Pokémon vanaf je DS naar je stappenteller over te zetten en hem daarop op te slaan. Als je dan gaat lopen zal deze Pokémon meer XP krijgen. Je kunt je Pokémon daarna weer terug overzetten naar je DS.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?