Nieuwe Pokémon voor Pokémon Sword en Shield is glitched

Geplaatst:
Aangepast: 13 september 2019 09:51

Er is een nieuwe Pokémon ontdekt in de Galar-regio. Deze nieuwe Pokémon voor Pokémon Sword en Shield is echter wel glitched.

Goed, misschien is deze nieuwe Pokémon niet helemaal glitched, maar voorlopig kunnen we nog niet precies zien wat het dan wel is. Middels een tweet werd bekendgemaakt dat er een nieuwe Pokémon ontdekt is voor Pokémon Sword en Pokémon Shield. De tweet instrueert je naar de officiële pagina van de game te gaan. Wanneer je daar echter naartoe navigeert, zie je een Pokémon die helemaal glitched is bovenaan de homepagina staan. Wanneer je deze met je muis wilt benaderen, dan springt de Pokémon weg. Na een korte achtervolging met je muis kun je de afbeelding aanklikken en kom je op de pagina van de beschrijving van de Pokémon. De pagina is, net als de Pokémon, helemaal glitched en er ontbreekt ook wat informatie. Wat dit precies moet betekenen en wie of wat deze nieuwe Pokémon is, is momenteel niet bekend. Hopelijk leren we daar gauw meer over.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

Bron: The Pokémon Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord