Nieuwe Pokémon Sirfetch’d onthuld voor Pokémon Sword

Geplaatst: 18 september 2019 15:24
Aangepast: 18 september 2019 15:26

Er is een nieuwe Pokémon onthuld voor Pokémon Sword. Deze Pokémon heet Sirfetch'd en is exclusief te verkrijgen in de Sword-variant van de nieuwe Pokémon-games.

Een paar dagen geleden plaatste The Pokémon Company een teaser op hun website. Deze teaser liet zien dat de nieuwe Pokémon voor Pokémon Sword en Shield glitched is. De teaser bestond uit een afbeelding van de nieuwe Pokémon die er helemaal glitched uitzag en een beschrijving waar meerdere delen van ontbreken. The Pokémon Company heeft nu een nieuwe trailer online gezet waarin de nieuwe Pokémon onthuld wordt. Deze nieuwe Pokémon is Sirfetch'd. Deze Pokémon is de evolutie van Farfetch'd uit de Galar-regio. Sirfetch'd is exclusief voor Pokémon Sword. Wil je deze nieuwe Pokémon dus in Pokémon Shield bemachtigen, dan moet je ruilen met iemand die Sirfetch'd in Pokémon Sword heeft.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

Bron: The Pokémon Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord