Pokémon Sword
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe Pokémon Sirfetch’d onthuld voor Pokémon Sword

Er is een nieuwe Pokémon onthuld voor Pokémon Sword. Deze Pokémon heet Sirfetch'd en is exclusief te verkrijgen in de Sword-variant van de nieuwe Pokémon-games.

Een paar dagen geleden plaatste The Pokémon Company een teaser op hun website. Deze teaser liet zien dat de nieuwe Pokémon voor Pokémon Sword en Shield glitched is. De teaser bestond uit een afbeelding van de nieuwe Pokémon die er helemaal glitched uitzag en een beschrijving waar meerdere delen van ontbreken. The Pokémon Company heeft nu een nieuwe trailer online gezet waarin de nieuwe Pokémon onthuld wordt. Deze nieuwe Pokémon is Sirfetch'd. Deze Pokémon is de evolutie van Farfetch'd uit de Galar-regio. Sirfetch'd is exclusief voor Pokémon Sword. Wil je deze nieuwe Pokémon dus in Pokémon Shield bemachtigen, dan moet je ruilen met iemand die Sirfetch'd in Pokémon Sword heeft.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

BRON The Pokémon Company

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?